Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar Rahşan Gülşan, TBMM'de kabul edilen Cep Telefonu yasası ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar Rahşan Gülşan, TBMM'de kabul edilen Cep Telefonu yasası ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar Rahşan Gülşan, TBMM'de kabul edilen Cep Telefonu yasası ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Blok koyamazsınız!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir yıl boyunca sinyal alınamayan cep telefonlarının bloke edilmesine ilişkin yasa teklifinin TBMM'de kabul edilmesine ilişkin düşüncelerini ve tepkisini dile getiren Gülşan “Parasını ödediğim, gani gani vergilerini ödediğim cihazıma blok koyulması kadar saçma bir fikir olamaz. Imei aktarımı önleyemeyince evde çekmecedeki telefonumuza blok koyamazsınız!” ifadelerini kullandı.

 

rahsan gulsan dan cep telefonu yasasina tepki