İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul ile Pegasus Hava Yolları şirketi, Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunun isim hakkı için 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul ile Pegasus Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunun isim hakkı için 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Yapılan anlaşmayla birlikte istasyonun adı 3 yıllığına “Pegasus-Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyonu” olarak değiştirildi.

 

Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy açıklamasında,  “Toplu ulaşım sektöründe büyük ekonomik sıkıntıların yaşandığı pandemi sonrası dönemde dünyanın önde gelen tüm metro işletmeleri yolculuk dışı gelirlerini artırmaya odaklandı. Son yıllarda ticari alan gelirlerini artırmak için önemli atılımlar gerçekleştirdik. Pegasus’la gerçekleştirilen isim hakkı anlaşması da bu atılımlara eklenen farklı ve yeni bir adım. Yaptığımız sözleşme çerçevesinde M4 Hattımızın son istasyonunun ismi 3 yıl boyunca ‘Pegasus-Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyonu’ olarak anılacak” ifadelerini kullandı.