Çarşamba akşamı ekrana gelmeye hazırlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanında ki Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi olay oldu! Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Vedat'ın, oğlu Yiğit'i almasıyla zor günler geçiren Nefes'in en büyük destekçisi Tahir yeni bölümde Nefes'e tekrar evlenme teklif ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi ise gündeme oturdu.

ÖPÜŞME SAHNESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yayınladığı ilk bölümden itibaren Nefes ile Tahir arasındaki imkansız aşkın anlatıldığı dizinin yeni bölümünde iki aşık ilk kez öpüşüyor. Dizinin öpüşme sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyada gündem oldu. Dizinin takipçileri öpüşme sahnesi ile yaşadığı mutluluğu "Bu kadar iyisini beklemiyordum" ve "Yandı ortalık yandı" tweetleriyle gösterdi.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Oğlu Yiğit'in ardından gözyaşlarına boğulan Nefes'e Tahir, oğlunu getireceği sözü verir ve Vedat'ın peşinden gider. Ancak Vedat, Yiğit'i eve sokarak Tahir'in onu almasına engel olur. Velayet davasını kazanan Vedat, oğluna yaklaşma çabalarına girse de Yiğit, tüm çabalara rağmen babasına karşı koyar. Nefes ve Yiğit' olanlara üzülen Nazar ise anne ve oğlu için her şeyi yapmaya hazırdır.

VEDAT, MERCAN'I TEHDİT EDER

Mercan'ın iyileştiğini anlayan Vedat, konuşmaması için Mercan'ı tehdit eder. Asiye, Nefes'e destek olmaya çalışsa da avukat Esma, her şeyin yasal olduğunu ve yapılacak bir şey olmadığını söyler. Tahir, Nefesle birlikte evden ayrılır ve Saniye Hanım, Nefes yüzünden olanlara daha fazla dayanamaz.

TAHİR'İN PLANI NEFES'İ SİNİRLENDİRİR

Ali, ile buluşan Tahir, Rüstem'le konuşabilmek için hapse girmesi gerektiğini söyleyerek Nefes'i sinirlendirir. Kendisine baba olarak Tahir'i seçen Yiğit, Vedat'ın tüm yıldırma çabalarına rağmen dik durmaya çalışır. Vedat ise Nefes'i oğlunu yokluğuyla sınayarak kendisine geri dönmesini amaçlar. Bu yolda Nefes'i Tahir ile Yiğit arasında bir tercih yapmak zorunda bırakır.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Genç yaşta zorla alıkonulan ve anne olan Nefes'in hikayesini anlatan Sen Anlat Karadeniz dizisinin Çarşamba günü ekranlara gelen 28. bölümünün ardından 29. yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. 29.bölüm 2. fragmanı da yayınlanan dizide Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi olay yaratırken, dizinin takipçileri ise sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.