Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan şarkıcı Sıla Show TV'den Ömür Sabıuncuoğlu'nda evlilik hakkında konuştu. Sıla İlker Kaleli ile evlenecek misiniz? sorusuna verdiği cevabıyla aşkını gözler önüne serdi.

 

Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan şarkıcı Sıla Show TV'den Ömür Sabıuncuoğlu'nda evlilik hakkında konuştu. Sıla İlker Kaleli ile evlenecek misiniz? sorusuna verdiği cevabıyla aşkını gözler önüne serdi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz ocak ayında şef Hazer Amani’den tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açan Sıla Gençoğlu, aşkını da sık sık sosyal medya sayfasında paylaşıyor. 

 

İmzalar kalbe atıldı!

 

Sıla Gençoğlu, İlker Kaleli ile ilişkilerinin çok uyumlu devam ettiğini ve birbirlerine ilaç gibi geldiklerini belirterek evlilikle ilgili Show TV'den Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularına da cevap verdi.  Oyuncu İlker Kaleli ile birlikteliği hakkında konuşan 42 yaşındaki şarkıcı, "Birbirimizin hayatında iyi bir döneme denk geldik. Bence birbirimizden çokça besleniyoruz." dedi. "İMZALAR KALBE ATILDI" yanıtını verdi.