Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Yerli hocayla devam edeceksek Aykut hocadan başka birini düşünmüyoruz" derken Comolli ise "Her departman için Kocaman'dan rapor alıyorum. Yabancı teknik direktörlerle ilgili de çok iyi araştırma yaptık. Bunun doğrultusunda bir raporu yönetime vereceğim ve karar yönetimin olacak" dedi. Comolli ayrıca kulüpte yaptığı araştırmalar sırasında akademinin scout ekibi olmamasını kendisini şoke ettiğini dile getirdi. İşte toplantıdan tüm detaylar...

 

SKOR / Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevine getirilen Damien Comolli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde düzenlenen bir törenle 3 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

Damien Comolli'nin imza töreninde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başkan Yardımcısı Semih Özsoy da göreve başladıkları günden bugüne kadar yaptıkları şeyler ve gözlemleri ile kulübün durumu ve gelecek projeksiyonları hakkında bilgiler verdiler.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin de takip ettiği basın toplantısında konuşan Comolli, tüm transferleri Fenerbahçe’nin Ağustos başında oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan önce bitirmeyi istediklerini söyledi.

COMOLLI’Yİ ŞOKE EDEN DETAY VE KOÇ’TAN KOCAMAN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü Comolli ise Buraya geldiğimin ikinci günü Dereağzı’na gittim. Futbolcuların yüzde 100’ünü verebileceği yeterliliğe sahip değil. Scout konusunda araştırma yaptığımda şoke oldum. Akademinin bir scout ekibi olmadığı söylendi” ifadelerini kullandı. Comolli ayrıca kulüpteki en önemli eksiğin iletişim sıkıntısı olduğunu dile getirirken “Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Verim sağlamak için iyi bir iletişim ortamı kurmanız gerekir” dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör konusunda ise “Yerli hocayla devam edeceksek Aykut hocadan başka birini düşünmüyoruz. Ersun Yanal ile görüştüğümüz yalan. Kendisinden bir müddet süre istedim. Yeni bir yolculuğa çıktık. Duygusallığa yer vermeden, ya da minimum yer vererek en sağlıklı kararı almaya çalışıyoruz. Nihai kararımızı verdiğimiz zaman sizlerle anında paylaşacağız” yorumunda bulundu.