İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında iddia edilen kayyum belediyesinden hediye aldığı iddialarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sert cevap geldi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gazetecilerle yaptığı röportajda şu ifadeleri kullandı: ben Mardin belediyesine hiç gitmedim sadece iftarına katıldım ve mardin’in bir yerinde olan gençlik merkezine uğradım bunlar ise Sayıştay’ın denetimine de olan yerlerdir. Devlet böyle bir şeye kesinlikle imkan vermez herkes açık verebilir ama bizler açık vermemesi gereken insanlarız. Ucuz şeylere paçayı kaptırırsak bunun vebali ağır olur bu millet bize bunun hesabını hem bu dünyada hem de öteki dünyada hesabını sorar bu tür haberler uydurulmuş haberlerdir dedi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sözlerine şöyle devam etti Mardin Valimiz bu sabah bir açıklama gerçekleştirdim buna istinaden oraya dönem içerisinde giden hedeflere yönelik yapılan birtakım harcamaların toplu ulaştırılmış hali olarak ortada durmaktadır ne devletin memurlarına böyle bir şey yapılır ne de devlet adamları böyle bir şeyi kabul eder Çamur at izi kalır kabilinde yapılan işlerdir bu tür şeyler. Bizler her şeyden önce Allah’tan korkarız. Yarın ahirete vardığımızda bu tür ağır veballerle nasıl gideriz biz bunu düşünen insanlarız.