Acun Ilıcalı, 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek ilk ismi geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından duyurmuştu. Şarkıcı Berdan Mardini'den sonra ikinci yarışmacı da resmen açıklandı. Diğer yarışmacılar ise daha açıklanmadı ve heyecanla bekleniyor.

 

Acun Ilıcalı, çok izlenen yarışma programı Survivor için yeni sezon startını geçtiğimiz haftalarda vermişti. Ilıcalı, yıllardır parkur performansı ve ada yaşamının ön planda olduğu yarışmada bu sene önemli bir farklılık yaşanacağını söylemişti. Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun.

 

Ümit Erdim Survivor'a katıldı

 

Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2023'ün ilk yarışmacısını önceki gün açıklamıştı. İlk sürpriz, son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Berdan Mardini olmuştu. Berdan Mardini'nin ardından 'Survivor 2023' kadrosunda yer alan ikinci isim belli oldu. Acun Ilıcalı, ünlü oyuncu Ümit Erdim'in de Survivor'da mücadele edeceğini açıkladı ve ünlü oyuncuya başarılar diledi.