Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, samimi açıklamalarda bulundu. Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz çocukları bulunuyor. Tuba Büyüküstün, hakkında merak edilenleri anlattı. İkiz kızları Maya ve Toprak ile birlikte yaşamını Paris'te sürdüren ünlü oyuncu, 'Kendimi tanıma sürecindeyim hala' ifadelerini kullandı.

 

Elle Dergisi'ne konuşan 40 yaşındaki Tuba Büyüküstün, "Sürekli değişiyorum. Birçok detayım var; birini tanımlasam öbürüne haksızlık etmiş olurum. Olduğum halimden gayet memnunum. Yargılarımla, hatalarımla, yaptıklarımla, yapamadıklarımla iyi ki böyleyim" diye konuştu.

 

 

 Tuba Büyüküstün, daha sonra "Kendi içimdeki duygularda çok uçlara gidip gelsem de hayat tarzı olarak uçlarda yaşayan biri değilim. İçimde dışarıdan bakanların görmediği bir Tuba var" ifadelerini kullandı.Oyuncu Onur Saylak'tan Maya ve Toprak adında iki kızı bulunan Büyüküstün, çocuklarıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı: "En çok kızlarımın geleceği için endişeleniyorum. Çocuklarım adına nasıl bir dünyanın bizi beklediğini bilmiyorum. Umarım bu endişelerin hepsi boştur. Kızlarıma tamamen açığım. Bilsinler ki ben mükemmel değilim. Endişelerim var, sorunlarım var, saçmalıklarım ve kendimi düşük hissettiğim, hatta pes ettiğim zamanlar var. "Annelik beni çok değiştirdi" diyen Tuba Büyüküstün, "Artık hiçbir zaman tek kişilik düşünmüyorsun. İlk anne olduğum zamanlar demiştim; artık ölmek çok zor" diye konuştu. Ünlü oyuncu, ayrıca "20’lerim çok sıkı çalışarak geçti. 30’larım çocuklarımla geçti. 40’larımı heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.