Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Gökmen Tanaçar ile boşandı. 42 yaşındaki şarkıcım Özerk evlilik hakkında konuştu. 'Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor' dedi. Tuğba Özerk bir daha evlenmeyi düşünmediğini dile getirdi.

 

SnobMagazin'in haberine göre; Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, geçen yıl 30 Haziran'da evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile boşandı. Mahkeme, tarafların anlaşmalı şekilde boşanmak için başvurduklarını belirtti. Dakikalar süren duruşma sonunda tarafların boşanmalarına karar verildi. Anlaşmalı bir şekilde, tek celsede boşandılar.

 

tugbaozberk

Boşanma sonrası işlerine daha önem veren Tuğba Özerk evlilik açıklamasıyla dikkat çekti. Tuğba Özerk, “İşimi çok seviyorum. İşimde olmak bana en büyük mutluluğu veriyor. Daha mutlu olduğum bir yer yok. Dolayısıyla artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba, daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun” dedi.