Başrollerini Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın oynadığı Sıfırıncı Gün'ün ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyicilerin beğenisini toplayan tanıtım merak uyandırdı. Peki Sıfırıncı Gün dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler oynuyor? Ne zaman yayın hayatına başlayacak? İşte cevabı haberimizde...

 

Sıfırıncı Gün dizisi projesinde polis ile suç çeteleri arasında yaşanan bir aksiyon hikayesi anlatılıyor ve dizi bu şekilde izleyici karşısına çıkmak için hazırlık yapıyor. Projenin senaryosu Atasay Koç tarafından yazılırken dizinin yönetmenliğinin ise Süleyman Mert Özdemir üstlenmektedir. Dizinin hikayesinin yurt dışında başlayacak olması sebebiyle dizi oyuncuları ve ekip Amerika Birleşik Devletleri ile Arnavutluk'a gitti.

 

 

engınozturk

 

Dizide ünlü oyuncu Engin Öztürk bir polise hayat vererek oyunculuk performansı sergileyecek. Sıfırıncı Gün dizisinin bir bölümü yurtdışında çekildi. Dizi farklı coğrafyaları içine alan bir hikaye olarak yayın hayatına başlayacak. Dizi suç odaklı olması ve uluslararası polisiye türünde yayınlanacak olma sebebiyle dikkatleri üzerine çekti ve merak konusu oldu. 

 

aybukepusat

 

Genç ve usta isimleri bir araya getiren Sıfırıncı Gün isimli yeni dizi projesinde Damla Colbay, Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Esra Ruşen, Uğur Uzunel, Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir ve Çağla Irmak gibi başarılı isimler rol alıyor.

 

 

sıfırıncıgun

Fragman için; SıfırıncıGün