Ramazan Burak Telli kimdir? Ünlü iş insanı Ramazan Burak Telli ile ilgili bilgiler sosyal medyada kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Peki Ramazan Burak Telli kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

Ramazan Burak Telli kimdir? Ünlü iş insanı Ramazan Burka Telli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ramazan Burak Telli kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

Ramazan Burak Telli kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Ramazan Burak Telli 1977 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya gelmiştir. 45 yaşında olan iş insanı Ramazan Burak Telli yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Ramazan Burak Telli ticaretle uğraşan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Ailesi ayakkabı imalatı yaparken, işleri büyütmek için Afyonkarahisar’dan İstanbul’a taşınmıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına beyaz eşya toptancısı olarak başlamıştır. Türkiye'de cep telefonu bayilerinin kurulduğu dönemde beyaz eşya Mağazalarında ilk kez cep telefonu satmaya başlayarak ticari zekasını ortaya koyan iş insanı aynı zamanda Dünyada çıkan modelleri Türkiye'ye ilk getiren kişi olarak bu alandaki başarısınıdan söz ettirmiştir.

 Uzun yıllar bu işle uğraşan Telli, cep telefona rağbet azalınca sağlık sektörüne girimiştir.  Avrupa Göz Hastanesi ni Alarak bu alanda Faliyetlerine başlayan Telli  Türkiye'deki sağlık teknolojisinin yetersiz olması üzerine Hastanesinde bu alanda yenilikçi yatırımlar yaparak sektörde adından söz ettirmiştir. 2011 yılında Avrupa Göz Hastaneleri Türkiye genelinde  8 şubeye kadar çıkıyor. 2013’te Suudi yatırımcılar ile  35 milyon dolara Avrupa Göz hastanelerine ortak olduktan sonra, 2015 yılında ise Hastaneler  tamamen bu yatırımcılara satılarak buyük bir satış gerçekleştiren  Telli sağlık sektöründen kısmen küçüldükten sonra Avrupa Yatırım Holding ile  Bir çok sektöre yatırımlarını devam ettirmiştir. Şuan tarım ve enerji alanında yatırımlar yapmaktadır.  Enerji alanındaki Yenilenebilir enerji sektörüne Kasım 2022 Tarihinde güçlü bir giriş yapan Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu başkanı Ramazan Burak Telli  Evli ve iiki erkek çocuk sahibidir. 

Takip Edebileceğiniz Sosyal Medya hesapları

Kişisel

instagram 
FaceBook

Firma Sosyal Medya Hesapları

instagram 
Linkedin