Volkswagen Passat sedanın Avrupa'daki üretim ve satışı sona erdi. Türkiye içinde geçerli olan karar sonrası, söz konusu Türkiye'de en çok satılan araçlardan bir tanesi olan model satış listelerinden kaldırıldı.Volkswagen, Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdirdi.

 

Volkswagen Passat sedanın Avrupa'daki üretim ve satışı sona erdi. Türkiye içinde geçerli olan karar sonrası, söz konusu Türkiye'de en çok satılan araçlardan bir tanesi olan model satış listelerinden kaldırıldı.

 

ARABA

 

Volkswagen, Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdirdi. Söz konusu karar Türkiye için de geçerli olacak. Volkswagen, kararla birlikte Passat'ın sedan modelini Türkiye pazarından çekti. Markanın listesinde sadece station paketlerin satışta olduğu görüldü.Passat, Avrupa'da olduğu gibi bir süre daha station wagon gövde tipindeki Passat Variant ve Passat Alltrack versiyonlarıyla satılmaya devam edecek. Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdiren Volkswagen,Emden fabrikasında Passat'tan boşalan yeri, elektrikli crossover ID4 ve elektrikli sedan Aero ile doldurmayı planlıyor.