Marvel Studios'un epik, bilimkurgu ve aksiyon türündeki merakla beklenen yeni filmlerinden Ant-Man ve Wasp: Quantumania'nin ilk fragmanı paylaşıldı. 17 Şubat 2023'te sinemaseverlerle buluşacak. 

 

Marvel Studios'un epik, bilimkurgu ve aksiyon türündeki merakla beklenen yeni filmlerinden Ant-Man ve Wasp: Quantumania'nin ilk fragmanı paylaşıldı. 17 Şubat 2023'te sinemaseverlerle buluşacak. Filmde süper kahraman çift Scott Lang (Paul Rudd) ve Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Ant Man ve Wasp olarak maceralarına devam etmek üzere geri dönüyor. Kızları Cassie' nin Kuantum Alemi' ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini bir anda büyüleyici, tehlikeli ve sıra dışı bir evrende bulan aileye, Hope'un babası Hank Pym (Michael Douglas) ve annesi Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) da eşlik ediyor. Aile, Kuantum Alemi' ni keşfederken olağanüstü yeni yaratıklarla karşılaşıyorlar.
Filmin yönetmenliğini Peyton Reed, senaristliğini ise Jeff Loveness üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Paul Rudd, Evangeline Lilly, Kathryn Newton, Jonathan Majors, Bill Murray ve Michael Douglas gibi isimler yer alıyor. Ant-Man and The Wasp: Quantumania 17 Şubat 2023'te vizyonda.