Komediseverlere müjde! Çakallarla Dans 6 geliyor. En sevilen komedi filmlerinden biri olan Çakallarla Dans serisinin yeni filmi yarın yani 2 Aralık'ta vizyona giriyor. Peki Çakallarla Dans 6 filmi ne anlatıyor? Cevabı haberimizde...

 

Çakallarla Dans 6, Çakallarla Dans 5'in devam filmi olan komedi filmidir. Filmin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu yer almaktadır. Filmin senaristliğini Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yapmaktadır. Çekimlerine Haziran 2022 tarihinde başlanan film, 2 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecektir. Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmde ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor.

 

 

cakallarladans6

cakallarladans

cakallarladans

 

Oyuncu kadrosunda ise; Şevket Çoruh, Kayınço Gökhan karakterine, İlker Ayrık, Muhasebeci Servet karakterine, Timur Acar, Köfte Necmi karakterine, Murat Akkoyunlu, Del Piero Hikmet karakterine, Didem Balçın, Fatma karakterine, Hakan Bilgin, Hüseyin Abi karakterine, Ebru Cündübeyoğlu, Gorgeous karakterine, Nurettin Sönmez, Enrico karakterine ve Ceyhun Yılmaz, Adem karakterine hayat vermektedir.