Sedat Kapurtu, bilinen sahne adıyla Çılgın Sedat, Türk şarkıcı, oyuncu ve futbolcu. Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu, önceki sabah hastaneye kaldırıldı.Ses sanatçısı Onur Akay, Çılgın Sedat’ın anjiyo olduğunu duyurdu.

 

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu, önceki sabah hastaneye kaldırıldı.Ses sanatçısı Onur Akay, Çılgın Sedat’ın anjiyo olduğunu duyurdu. Akay, “Çılgın Sedat olarak tanıdığınız değerli sanatçı dostum Sedat Kapurtu, 2021 yılında evinde çıkan yangın sonrası üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldu. Sürekli tansiyon yükselmesine bağlı olarak da kalp duvarlarında kalınlaşma meydana gelince dün sabah acilen anjiyoya alındı. Kendisi ile konuştum ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim. Anjiyo sonrası evinde dinlenen Çılgın Sedat’ın damarlarında tıkanıklık olup olmadığı ise önümüzdeki günlerde belli olacak” ifadelerini kullandı.

 

Evinde yangın çıkmıştı

 

Geçen yıl Çılgın Sedat’ın İstanbul Beylikdüzü’ndeki üç katlı villasında büyük bir yangın çıkmıştı. Yangının çıktığı esnada dışarıda olan şarkıcı, evine gittiğinde tüm eşyalarının kül olduğunu görmüş ve gözyaşlarına boğulmuştu.