Fenerbahçe 11 Mayıs 2021 Salı günü  Sivasspor 'u ağırlamıştı. Maç mücadelesinde Fenerbahçe Sivasspor 'un 2-1 'lik galibiyeti karşında gergin anlar yaşanılmıştı. Fenerbahçe bir  mücadele maçında ağırlayacağı takım ise Kayserispor olacak ve maç tarihi ise 15 Mayıs Cumartesi günü  olacak. 

 

11 Mayıs 2021 Fenerbahçe maçında neler oldu ?

Süper Lig in 41.haftasının 11 Mayıs 2021 Salı günü  saat 08:30 Fenerbahçe, Sivasspor maçı mücadelesinde  2-1 mağlup gelerek büyük şansını kaybederek  Spor Toto da 3.sırada yerini almıştı. Ligdeki yenilmezlik serisini 18 maça çıkartan Sivasspor ise, puanını 62 yaparak 5. sıraya yükseldi.

Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas’ı saha kenarına alan Belözoğlu, Bright Osayi Samuel ve Papiss Cisse’yi oyuna getirdi. Bu değişiklikte olsa  hücumda istediğini sağlamak için  zorlanan sarı lacivertliler, Sivasspor’un çevikliği karşısında kalesinde zor anlar yaşadı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında ise Mesut Özil’in asistini değerlendiren Papiss Cisse skoru 2-1’e getiren golü atsa da, kalan dakikalarda başka gol kalmayınca Sivasspor mücadeleyi 2-1’lik galibiyetle tamamladı.

 

Bu sefer ki karşılaşma  Fenerbahçe ile Kayserispor

Fenerbahçe , bir sonraki ağırlayacağı takım olan Kayserispor olacak ve maç 15 Mayıs Cumartesi günü saat 08:30 'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has arenasında olacaktır.