Fenerbahçe'ye kimler transfer olacak. Dünya Kupası için verilen arada Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri başladı. Altay Bayındır ve Miha Zajc ile kısa süre içinde resmi imzaların atılması bekleniyor. Altay Bayındır sözleşmesinde ise özel bir madde yer alacak.

 

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe ve Gençlerbirliği arasında süren Arda Güler pazarlıklarında son aşamaya gelindi. Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, Arda Güler konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Mehmet Soylu, "Bu rakamlar da ciddi maliyetler Arda Güler'in satışını konuştuk. Başkanlar düzeyinde konuşuldu, anlaşıldı, 2,5 milyon Euro'ya anlaştık. Altyapımızdan da 4 oyuncu verildi. Bunlara da 200 bin Euroluk bedel ve sonraki satışlardan pay biçildi" ifadelerini kullandı.

 

1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi

 

İtalyan devi Napoli, Fenerbahçe'den transfer yaptığı oyuncular ile dikkat çekti. Son dönemde Elif Elmas ve Kim Min Jae gibi isimleri kadrosuna katan Napoli, sarı-lacivertli takımın vazgeçilmez ismi Osayi Samuel'i takip ettiği kaydedildi. İtalyan basınına göre, Napoli'nin tecrübeli oyuncusu Giovanni Di Lorenzo'ya alternetif olarak Osayi Samuel'i takip ettiği kaydedildi. Di Lorenzo, bu sezon mavi-beyazlı forma ile 21 müsabakaya çıktı ve söz konusu maçlarda 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

 

İç transfer görüşmeleri başladı

 

Fenerbahçe’de iç transfer görüşmeleri başladı. Sarı-Lacivertliler sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Altay Bayındır ve Miha Zajc ile pazarlık masasına oturdu. İki futbolcusunu da takımda tutmak isteyen yönetim elinden gelen tüm imkanları kullanacak. Sloven oyuncu, önemli seçenekleri olmasına rağmen sarı-lacivertlilerde mutlu ve kalmak istiyor. Bu çerçevede iki tarafın sözleşme süresi ve ücrette anlaşması durumunda Zajc takımda kalacak. Altay ile de görüşmelerin olumlu devam ettiği ve Avrupa’ya çıkış maddesi ile yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.