Son olarak Mahkum dizisinde başrol oynayan İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu. Sevilen oyuncunun yeni projesi merakla bekleniyordu. Fox Tv'nin yeni dizisi Taçsız Prenses'in ilk tanıtımı yayınlandı. Seyircilerin heyecanla beklediği dizide İsmail Hacıoğlu oynuyor. 

 

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Volkan Keskin’in üstlendiği Taçsız Prenses dizisi senaristliğini Pınar Bulut ve Onur Koralp yapıyor. Taçsız Prenses dizisi oyuncu kadrosuna İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Merve Şen, Feride Çetin, Elif Kurtaran ve Mustafa Kırantepe dahil oldu.

 

 

ısmaılhacıoglu

 

tacsızprenses

 

Konusu

 

Dizinin konusu ise şöyledir; Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür. Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…