Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin bir süredir beraber olduğu Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile yollarını ayırdı.

İrem Derici ve Lider Şahin çifti sosyal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraflarını sildi. Ayrılık sebebinin İrem Derici'nin yoğun iş temposundan kaynaklı olduğu belirtti.

İddialara göre, İrem Derici'nin Lider Sahin'le görüşememesi sonucu aralarına soğukluk girmiş ve bir daha düzelmemiş. Bunun üzerine çift anlaşarak ayrılık kararı almış.

İrem Derici, bu haberlerin altında yer alan yorumları beğenerek ayrılığı doğruladı.

LİDER ŞAHİN'İN ANNESİ İREM'İ İSTEMİYORDU

Didem Şahin ilişkinin ilk günlerinde 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' diyerek bu aşka onay vermeyeceğini söylemişti. Aradan geçen zaman içerisinde İrem Derici ile Lider Şahin gönülsüz anneye nispet yaparcasına birbirlerine daha çok kenetlendi. Bunun üzerine Didem Şahin de bir süre sonra ilişkiyi kabul etmiş gibi görünmeye başlamıştı.

Öte yandan İrem Derici 3 gün önce selülit haberleriyle gündeme gelmişti. Bodrum tatili sırasında çekilen fotoğraflarıyla ilgili konuşan İrem Derici, "Beni biliyorsunuz, bu sabah belki görmüşsünüzdür, dün Bodrum'da beni bikiniyle çekmişler. Selülitlerimi çekmişler. Adam ne var işte. Selülitim var, ne yapayım yani. Allah’ın bildiğini kuldan saklamak olur mu? Olmaz. Ha buraya (kalçasını göstererek) da zumlamışlar, çekmişler. Selülitlerimle mutluyum, sizinle mutluyum" demişti.