Newyork'un en ünlü gece kulüplerinden birinde 39. yaşını kutlayan Kazım Köseoğlu eğlenmelere doyamadı. Unutulmaz bir gece yaşayan Köseoğlu gece boyunca doyasıya eğlendi.

 

Newyork'un en ünlü gece kulüplerinden birinde 39. yaşını kutlayan Köseoğlu eğlenmelere doyamadı. Unutulmaz bir gece yaşayan Kazım Köseoğlu gece boyunca doyasıya eğlendi. Türkiye'nin en köklü ailelerinden Sabancılar'dan Sadıka Sabancı'nın oğlu ve Şevket Sabancı'nın en büyük torunu olan Kazım Köseoğlu, doğum gününü New York'ta kuladı. 

 

Doğum gününü kutladı!

 

Sabah gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Sadıka Sabancı'nın oğullarından biri olan Kazım Köseoğlu doğum gününü kutladı. Kutlama için genç sosyete Amerika’ya çıkarma yaptı. New York’un meşhur gece kulüplerinden Studio 54’te dönem partisi verildi. Dany Brillant’ın şarkı söylediği eğlenceye katılanlar arasında Hacı Sabancı, Romina Hakko Garih, Allan Hakko ve Emirhan Sabancı gibi isimler vardı. Kazım ve Irmak Köseoğlu gece boyunca eğlenmelere doyamadı.. İkili tüm kurtlarını New York'un en ünlü gece kulübünde döktü.