Bu Yıl Altıncısı Düzenlenen Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması'nda Finale Kalan Manken Gökçen Pınarbaş, Şimdi Oyunculuk Kariyerine İlk Adımını Attı! İşte detaylar...

 

6. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması finalistlerinden manken Gökçen Pınarbaş oyunculuğa  ilk adımını attı. TRT 1’de yayınlanan Benim Güzel Ailem  dizisinde yer alan Gökçen’in hedefi ise iyi bir oyucu olmak ve devamlı bir projede yer almak.

 

 

“Oyunculuğu çok seviyorum, setlerde çalışmak bana heyecan veriyor, yolun başında olduğumu biliyorum. Buradaki deneyimli oyuncuları gözlemliyorum ve Onlardan da yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum” diyen 20 yaşındaki genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimine devam ediyor.

 

 

Gökçen Pınarbaş, Oyunculuk Dünyasına Adım Attı

 

 

6. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması finalistlerinden manken Gökçen Pınarbaş oyunculuğa  ilk adımını attı. TRT 1’de yayınlanan Benim Güzel Ailem  dizisinde yer alan Gökçen’in hedefi  iyi bir oyucu olmak ve devamlı bir projede yer almak. “Oyunculuğu çok seviyorum, setlerde çalışmak bana heyecan veriyor, yolun başında olduğumu biliyorum. Buradaki deneyimli oyuncuları gözlemliyorum ve Onlardan da yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum” diyen 20 yaşındaki genç oyuncu televizyon dünyasına göz kırpıyor.