9 Kasım'da çıkan God of War Ragnarok oyunu İstanbul metrolarına reklam afişi yaptı. Oyunu gerçek sanan Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Şahin ise Twitter'da yaptığı paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.

 

9 Kasım'da çıkan God of War Ragnarok oyunu İstanbul metrolarına reklam afişi yaptı. Oyunu gerçek sanan Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Şahin ise Twitter'da yaptığı paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Sony Santa Monica Studio tarafından geliştirilen ve dünya çapında milyonlarca oyuncunun uzun süredir çıkışını heyecanla beklediği God of War Ragnarok için resmi satış tarihi 9 Kasım 2022 Çarşamba günü olarak duyurulmuştu. Ancak bazı “fiziksel” satıcılar oyunu erkenden satmaya başlayınca, oyuna dair görseller ve videolar da kısa sürede sosyal medyaya gündemine sızdı. Reklam çalışmalarına global çapta devam eden oyun geliştiricileri, İstanbul M2 metro hattında sefer yapan metroların vagonlarını da oyun görselleri ile giydirdi. Twitter'da  kullanıcılar ise yapılan reklam afişlerini gerçek ‘Yunan tanrısı’ sandılar ve tepki gösterdiler.

murat sahın

Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Şahin, Twitter'da şu sözleri söyledi; “Ekrem İmamoğlu (engellemiş etiketleyemiyorum) sözde Yunan tanrısı Kratos’un resimlerini metrolara astırmış diye iddialar var! Hz. Peygamberimizin (SAV) duasına mazhar olmuş olan Atalarımızın emaneti İstanbul’u kurtarmamıza vesile ol Ya Rab!” dedi.