Sanatçıların  çalışma alanlarıyla ilgili bir açılma olmaması, ünlü isimlerin açıklamalar yapması oldu.

 

İçişleri Bakanlığı 'nın valiliklere ilettiği "Haziran ayı Normalleşme Tedbirleri" konulu 9 maddelik genelgede ,sanatçıların çalışma alanlarıyla ilgili bir  açılma olmaması ve duyurusu yapılmaması , beş ünlü isimleri bu konu hakkında öfkelendirdi. Bunun üzerine açıklama yapan ünlülerin isimleri Gülben Ergen,Murat Boz,Demet Akalın , Defne Samyeli,Hande Yener oldu. İşte o açıklamaları:

 

Gülben Ergen: “Müzik, eğlence, sahne, tiyatro, sanat, sanatçı herkes yanıyor, yaşarken ölen bir sektör olduk. Bize neşe veririz! Biz güldürürüz, eğlendiririz! Biz iyi geliriz! Müzik iyileştirir yapmayın 16 ay oldu perişan sektörümüzün tüm emekçileri yapmayın.”

Gülben Ergen kimdir? biyografisi

 

Murat Boz: “Müzik sektörü çalışanları yok sayılıyor. Evlerine ekmek götüremeyen yüz binler var. İntihar eden meslektaşlarımız var. Müzik sektörü çalışanlarının hiç yoklarmış gibi bir muameleye maruz kalmasını anlamak mümkün değil.”

 

Murat Boz'un acı günü!

 

Demet Akalın: Ünlü isimlerin konuya olan tepkilerini Instagram hesabından yayınlayan Demet Akalın, “Müzisyenler napıcak? Bu bilim kurulu 1 ay işsiz kalsın hadi bakalım” dedi.

 

 

Demet Akalın Haberleri | Son Dakika Demet Akalın Gelişmeleri - Mynet

 

Defne Samyeli: Saat 21:00’de kapanacak mıymış restoranlar? Lütfedilmiş. İnsaf yahu… Bir yılı aşkın zaman geçmiş. Aşılamayı yaygın hale getirmek yerine yasaklar. Sadece ve hala restoranlar, eğlence sektörü ve sanata… Maksat ‘eğlence olmasın’ demek ki.”

Defne Samyeli yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Erkekler paşa  muamelesiyle büyüyor'

 

 

 

Hande Yener: “Düğün etkinliği var kültür sanat konser yok. Halı sahada maç var açık havada konser yok. Kapalı mekanda spor salonları açık restoranda yemek servisi var. Sinema, tiyatro yok.”

 

Hande Yener'den hayata yeni bir 'Pencere'! - Son Dakika Magazin Haberleri