Eskilerin ünlü mankenlerinden biri olan Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen geçirdiği kansere yenik düştü. Sevenlerini derin bir hüzne boğdu. Ölüm haberini ise yakın arkadaşı Deniz Pulaş, sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Zıpçıktı ve Bir Sonbahar Hikayesi gibi filmlerde oynayan Sinem Üretmen, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Evli ve iki çocuk annesi olan Üretmen'den acı haber geldi. Sinem Üretmen'in ölüm haberini Deniz Pulaş sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. "Başımız sağ olsun" notunu düştü. Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Deniz Pulaş, "Seni hiç unutmayacağım Sinem" ifadelerini kullandı. Birçok şarkıcının klibinde oynayan Sinem Üretmen, sevenlerini derin bir hüzne boğdu. Çok sayıda kişiden baş sağlığı mesajı alan Üretmen'in cenaze töreni henüz yapılmadı. 90'lara damga vuran Sinem Üretmen hayata gözlerini yumdu. 

 

Sinem Üretmen kimdir?

 

1 Ocak 1971'de dünyaya gelen Üretmen, evli ve iki kız çocuğuna sahipti. 1994 yapımı ‘bir Sonbahar Hikayesi’ filmi ile izleyici karşısına çıkan Sinem Üretmen, 1995 yılında ‘Zıpçıktı’, 1996’da ‘Tatlı Kaçıklar’, 1998 yılında ise ‘Örümcek’ dizilerinde rol aldı. Üretmen, Burak Kut’un Bebeğim ve Demet Sağıroğlu’nun Kınalı Bebek kliplerinde de oynamıştı.