Sosyal medyada linç yiyen ve eleştirelere maruz kalan oyuncu Instagram hesabından açıklama yaptı. Tırnaklarımla kazıya kazıya geldim dedi. İşte haberin devamı...

 

 

selamlar, sevgiler.
önce slip mayo giymisim, sonra iskoçya'nin yöresel etegini giymigim, ara ara tirnaklarima oje süruyormusum. ne yapmaya çalisiyormusum. insanlara kötü örnek oluyormusum.
10 yasimda sagimi oksijenli suyla da agardim, 13-15 yasimda sanirim kulagimi deldirmistim, 16-17 yaslarimda sonradan pisman olup üzerine baska dövme yaptirdigim dövmeler yaptirdim. böyle biriyim ben. ama bi altini cizelim abilerim ablalarim, kimsenin torpillisi olmadim, bi dayim enistem olmadi. bir gün çalmadim cirpmadim, vergi kacirmadim. kimseyle kavga edip sövmedim, görüsüne ya da görünüsüne göre insan ayirmadim. herkese saygili olmak, anlamaya calismak önceligim oldu. sadece ve sadece isimi yaptim. iyi yapmaya calistim, çok çalistim daha da cok çalisacagim. öncelikle tarzimi tavrimi degil isimi begeninize sunuyorum. tabii bunlarin hepsi göreceli seyler begenip begenmemek cok kisisel, saygi duyarim ama hakaret kabul edilemez. kizdim ve kirildim acikçasi. ben bi kanaat önderi ya da bilirkisi degilim eger illa da bi yanimi örnek almaniz gerekirse insan olarak güzel yanlarim var, onlara da göz atabilirsiniz.
is hayatimda bugüne bu tirnaklarimla kaziya kaziya geldim. o yüzden onlari ne sekilde, ne renkte kullanacagima da ben karar vericem. hadi isiniz gücünüz rast gitsin.
 diyen Kaygılaroğlu kızgın ve kırgın olduğunu da belirtti.