Arjen Robben, Süper Lig'e geliyor!

Galatasaray yönetimi, Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı yıldıza bol bonuslu 2 yıllık sözleşme önermişti. Robben takım arkadaşı Ribery'den Cimbom'a dair bilgi alıyor.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından lider G.Saray, şimdiden 2018-19 sezonunun planım yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, geçen haftalarda sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Arjen Robben ile temas kurmuş ve görüşmeden olumlu ayrılmıştı. HollandalI yıldızın, takım arkadaşı ve eskiden G.Saray forması giyen Frank Ribery'ye Cimbom'u sorduğu, İstanbul ve kulüple ilgili bilgi aldığı öğrenildi. 


Yönetim, bonservis bedeli ödenmeyecek olan Robben'e bol bonuslu 2 yıllık sözleşme teklif etmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi kriterine özen gösterdiği biliniyor. Cimbom'un Süper Lig'deki liderliği de transferin gerçekleşme konusundaki önemli yapıtaşlarından biri olacak. Almanların devam etmeyi düşünmediği yıldız oyuncu, ocak ayından itibaren istediği kulübe imza atacak ve bu nedenle Cimbom'un en kısa sürede Robben ile bir görüşme daha yapması bekleniyor.