Sosyal medyada paylaştığı dans videosunun ardından Habertürk'ten ayrılan ünlü spiker Hande Sarıoğlu, yeni video paylaştı. Youtube'da program çeken spiker Hande Sarıoğlu, Her hafta farklı bir kılıkta programı sunan Sarıoğlu, bu hafta Harley Quenn karakterine büründü.

 

Sarıoğlu, ünlü film karakteri Harley Quinn kılığına girdiği video paylaşımında kostüm giyerek kamera karşısına çıktı. Sarıoğlu,  paylaşımına "Hi booysss, Harley Quinn, nice to meet you Handekaplı Ertan Harley Quinn cosplay bölümü Oley TV youtube kanalında yayında... Bir karakter olsam, Harley Quinn olurdum, hayatıma böyle devam edebilirim, o kadar kendimi buldum  Siz Harley Quinn’i bir de maç tahmini yaparken görün" notunu düştü.

Youtube'da program sunan Sarıoğlu, programı beraber sunduğu Ertan Süzgün'e oldukça yakın davranan ünlü sunucu, Süzgün'e ''Beni çıldırtıyorsun ayol.'' sözleriyle kur yaptı. Hande Sarıoğlu, Ertan Süzgün'e ''Her kadının, doğru bir erkeğin ortaya çıkarabileceği çılgın bir yanı vardır. O erkek de sensin. Beni çıldırtıyorsun ayol, şu halime bak.'' sözlerini dile getirdi. ''Ben spikerdim deli oldum.'' diyen Hande Sarıoğlu, Süzgün'e ''Yanıma pijamayla gelmişsin, bir bana bak bir de sana.'' diyerek sitem etti.