Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, işbirliği yaptığı ünlü mücevher markası olan Storks Diamond adlı markayla anlaştı. Çırağan Sarayı'nda çekimleri yapıldı. Çırağan Sarayı'nda çekilen fotoğrafların birkaçını sosyal medya hesabında esprili bir dille paylaştı. Samimi açıklamalarda bulunan Cavadzade, soruları yanıtladı.

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Tüm bunların ardından ünlü bir mücevher markası, 40 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade ile işbirliğini Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirdiği lansman ile duyurdu. Gerçekleşen lansman sonrası muhabirlerin sorularına yanıt veren Cavadzade, "Markanın elçisi olduğum için çok mutluyum. Bana kazanımı çok büyük oldu. Bu vesileyle artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum" diyerek gülümsedi. Dikkatleri üzerine çekmeyi her zaman sevdiğini söyleyen güzel oyuncu, "Kesinlikle abartıyı severim. Gereğinden fazla şık giyinmeyi, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum." karşılığını verdi.

 

nesrincavadzade

nesrin

Ünlü oyuncu, yayınladığı yeni fotoğraflarının altına şu sözleri yazdı; "Çırağan Sarayı'nın her köşesinde fotoğraf çektirdim, çünkü bugün benim günümdü!!! Yarın için çok heyecanlıyım! Ruh halim son iki karedeki gibi." dedi.