Masterchef'in jürilerinden biri olan Somer Sivrioğlu Youtube'ta yayınlanan Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Katarsis programına konuk oldu. Ünlü şef hayatını anlattı. 

 

Masterchef'te jüri üyeliği yapan şef geçtiğimiz haftalarda Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Youtube'da yayınlanan Katarsis programına katıldı. Somer Sivrioğlu, çocukluğunun zorlu geçtiğinden bahsederken 'Annem ve babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Bu dönemde çok zorlandım. Annemle değil babamla yaşıyordum, sıkıntılı bir süreçti' diyerek o günlere gitmişti. Babasının, annesinden ayrıldıktan sonra ikinci kez evlendiğini söyleyen Sivrioğlu, 'Babamın eşi' diye bahsettiği babasının ikinci eşinin, kendisine pek iyi davranmadığını "O bana, ben ona iyi davranmazdım... Öyle bir insandı ama kabul ediyorum. Çok zor bir çocukluğum da yoktu halbuki..." sözleriyle belirtmişti.

Duygusal anlamda şiddet gördüğünden bahseden Sivrioğlu, evlerindeki atmosferin hep gergin olduğunu söylemiş ve fiziksel şiddete de maruz kaldığını ifade etmişti. Ünlü isim, "Enteresan ama babamın evindeki kavgaları çok seviyordum... Bana iyi davranmıyorlardı ve onların arası da iyi olsun istemiyordum. Evde kavga çıkınca mutlu oluyor, araları düzelince üzülüyordum" demişti.