Tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz, Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tır ile çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın vefat ettiği kazanın ardından ünlü tiyatrocu Tolga Güleryüz hayatını kaybetti.

 

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, TIR ile çarpıştı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği kazada 8 kişi yaralandı. Ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi Tolga Güleryüz'ün hayatı gündeme geldi. Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

 

 

TIR'a çarptı

 

5 Ocak İzmir doğumlu Tolga Güleryüz, pek çok oyunda yönetmenlik ve ışık/dekor tasarım görevini yürütmüştür. "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz aynı zamanda yapımcıdır. Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun´a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan minibüs, TIR´a çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri de minibüsten çıkarılıp, hastane morguna götürüldü.

 

tolga guleryuz